MONICACA MACACAVEI prezintă : Gogoși europene à la Soroș

cook maccavei

Din sufrageria Uniunii Europene, din bucătăria Partidului Popular European vine o veche hoașcă procuroare comunistă, o bătrână lepră securistă hârșită în fabricarea de dosare penale la comanda totalitarismului comunist, care azi, după ce și-a pus poalele-n cap și ne-a arătat tuturor spiritul său european, vă prezintă deosebitul său talent propagandistic în prepararea unui fel special al bucătăriei populare.

Doamenlor și domnilor, aplaudați-o pe marea și inegalabila bucătăreasă din Țara Minunilor, Monicaca Macacavei !

Bună ! Sunt Monicaca Macacavei și azi vă pregătesc specialitatea casei populare: gogoși europene à la Soroș !

Mai întâi se iau niște conturi în bănci și se umplu cu bănișorii lui Soroș pe diverse onegheuri. Se ia și vodcă Finlandia, că vorba ceea, gogoșile alunecă mai ușor pe gâtul veșnic ud… Se mai ia și iarba de la una, Mari Juana, pentru băieții și fetițele haștagieni din onegheuri.

Așa. Acu’, cu ingredientele astea se pune la cuptor o lovitură de stat pentru dat jos ciuma roșie din cămară, unde stăpânește asupra bucatelor,  și pus în loc cioloșei pentru bunăstarea multinaționalelor și mulțumirea patronului gogoșilor europene, cel care dă numele său acestui fel deosebit, Gyuri Soroș.

Prepararea gogoșilor continuă cu o mare adunare câmpenească în fața guvernului, unde consumatorii aruncă tradițional cu pietre, excremente și bocanci în gura jandarmilor. Dacă gogoașa se sparge nașpa și nu cade guvernul, atunci gogoșile se condimentează cu o rezoluție în Parlamentul European, că de ce guvernul ne-a înlocuit toți bucătarii noștri din Justiție și-a schimbat și rețetele mele de executat fraierii ciumei roșii pe culoarele Justiției.

Dacă guvernul face pe niznaiul și nu apreciază corespunzator nici aceste condimente, atunci gogoșile se dau printr-o moțiune de cenzură asezonată iarași cu o mare adunare câmpenească în fața guvernului, da’ de data asta însă consumatorii fiind bine dotați cu ingredientele necesare pentru stimularea apetititului guvernamental la gogoșile à la Soroș.

Poftă bună !

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s