MOFTANGIUL #REZIST – Cine este și ce vrea el

MOFTANGII

Moftangiul #rezist este eminamente soroșist; cu toate acestea, înainte de a fi soroșist, el este moftangiu.

Deși născut dintr-o familie modestă, el este fiul corporațiilor multinaționale, și, deși spune că are viziuni democratice, el face parte din categoria telectualilor, a meritocrației, științei, artei, culturii etc., pe care le-a stabilit clar, odată pentru totdeauna, mentorul spiritual al moftangiilor #rezist, Gabriel Liiceanu, într-o cuvântare ținută la GDS, în care a spus: „Kovesi este slujirea, moaie PSD !”

Dar… emanat din vechea familie a boierilor protestatari din Piața Universității, moftangiul #rezist este aristocrartul get-beget al protestului, căci are pe stindardul luptei înscrisă cu litere de aur moaia…

Moftangiul #rezist este zavragiu hotărât, corporatist exclusivist, soroșist până-n măduva oaselor ! Toată lumea trebuie s-o știe !

Mereu în opoziție, sau, când din nenorocire nu se poate asta, guvernamental, moftangiul #rezist deplânge halul în care a ajuns țara care a votat penali, o felicită în cazul al doilea, însă în ambele cazuri îl iubește pe Soroș, cel ce-i răsplătește părintește cu bitcoiaine, până la nebunie. De aceea el urăște cu furie tot ce nu e soroșist, tot ce nu e corporatist.

El nu e neapărat contra capitalului autohton, dar visează multinaționale peste tot în țară, care să ne țină sub stăpânirea străinilor pe vecie. Ceea ce-l înspăimântă este o cucerire economică a României de către baronii locali din PSD, ajutați de copiii vitregi ai liberalismului, cei de la ALDE.

Moftangiul #rezist nu e prin excelență om de partid, câtă vreme nu e vorba decât de vederi asupra politicii interne. Indată însă ce vine vorba de a ne prezenta fața cu străinii, el crede că toți românii trebuie să-și uite micile pasiuni, dându-și mâna frățește, și să se facă slugi la corporațiile multinaționale. Inamicul comun e bugetarul… inamic e și capitalul autohton, care concurează multinaționalele. Jos Naționalismul ! Sus Globalismul !

Oricine gândește altfel… e un trădător.

Moftangiul #rezist se găsește în toate clasele sociale; specia lui furnică pe toate canalele de comunicație ale internetului și e încuibată în cele mai mândre vile, precum și în cea mai modestă odaie de mahala.

Moftangiul #rezist poate avea sau nu profesie, poate fi sărac sau bogat, prost ori deștept, nerod ori de spirit, tânăr sau bătrân, de un sex sau altul ori transsexual, el a fost, este și va fi mereu soroșist adevărat…

Să te păzească Dumnezeu să-l ataci pe Soroș al lui oricât pe departe, căci moftangiul #rezist e atunci gata să te zdrobească.

Adaptare după I.L. Caragiale, Moftangii

Reclame

Un comentariu

  1. Ghinion pentru guvernul Dancila. Moftangiul rezist nu se lasa calcat in picioare de statul paralel al lui Dragnea si isi continua netulburat protestul cu toata ploaia prea bine cunoscuta de acuze, platiti de Soros, de agenturile straine, tradatori de tara, iubitori de straini rai, de multinationale, etc., etc. Bine ca avem guvernul Dancila, care se gindeste la noi cu „privatizarea” ultimilor intreprinderi profitabile ale statului, care sa fie incredintate unor „off shore”… si autostrazi in parteneriat public/privat, nu pe bani europeni gratuiti…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s