Liiceanu și gogoașa transcendentală

TURMY HEBDO

gogosiDupă cum bine mă cunoașteți din polemica mea filozofica cu Floricica Dansatoarea, sunt marele filosof Gabriel Liiceanu și, dacă Nietzsche obișnuia să umble prin piețele publice cu o torță aprinsă în plina zi, spunând că e în căutarea lui Dumnezeu, eu umblu cu gogoși prin Parlamentul European și spun că relev adevărul… 

Am gogoși de tot felul, însă preferatele mele sunt cele politice, că pot spune vrute și nevrute despre ăia de la comunistoidul PSD. De curând i-am tras o gogoașă de felul ăsta și președintelui Comisiei LIBE din Parlamentul European, adică lu’ grasu’ ăla cu nume de fotbalist, Moraes parcă-l cheamă. Ce-a mai înghițit-o ! A halit-o ca un găgăuță ce e…  Ha ha ha !

La urma urmei, dintre toate gogoașele doar cea politică se integralizează și pune problema sensului adevărului, după cum bine spunea Leibniz: „De ce mai degrabă nimic decât o gogoașă ?” 

Această deschidere către…

Vezi articolul original 51 de cuvinte mai mult

8 comentarii

  1. Multam, Pastiluto, pentru comentarii. Gresesti cand spui ca prin bazaconia mea de text doresc sa ma compar cu Broasca, pardon !, Liiceanu… Eu nu sunt decat o biata maimuta si nu vreau decat, fiind ajutat de oameni de bine, sa descopar secretul focului pentru a fi ca omul…
    Stii, nu-mi plac cei ce ridica statui oamenilor in viata… Liiceanu al dumitale nu m-a impresionat cu nimic. Vorbeste ca o moara stricata despre Noica fara macar sa-l inteleaga… Isi inchipuie ca, daca a fost la Paltinis sa-i faca bocancii lui Noica, are dreptul sa ne spuna noua ce gandea cu adevarat Noica… Nu dau doua parale pe rahatul pe bat al dumitale, numit Liiceanu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s