OANA ZĂVORANU – Sfaturi vrăjitorești pentru prietenii ei virtuali

oana-vrajitoare

Intr-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a oferit câteva sfaturi vrăjitorești prietenilor ei virtuali prin care i-a învățat ce să facă pentru a le merge bine în viață și a le muri de ciudă dușmanii.

Astfel, prietenelor ei le-a recomandat să-și cumpere musai o mătură, căci o bună vrăjitoare are întotdeauna nevoie de o mătură… Dacă nu reușesc să zboare cu ea, o pot folosi atunci să facă curat în casă. In acest scop, mătura se apucă cu două mâini, așa cum se apucă bara din cluburile de streaptease, și se execută mișcări în plan orizontal pe podea.

Celor mai pretențioase, care nu vor să se coboare până la nivelul măturii, Oana le-a sfătuit să-și procure un aspirator. Dacă vor să-l folosească pentru zbor, e suficient să-l bage în priză și să-l pună pe maxim…

Fetelor care vor să se mărite, Oana le-a recomandat o teribilă carte vrăjitorească, intitulată sinistru „Carte de bucate”. Teribila carte cu pricina, care numai prin numele ei bagă în sperieți toate gospodinele, conține tot felul de rețete vrăjitorești prin care pretendentele la măritiș își pot vrăji viitorii miri cu diverse preparate vrăjitorești, cum ar fi: supe, ciorbe, tocănițe, prăjituri etc.

Nu doar femeilor le-a dat bune sfaturi vrăjitorești Oana, ci și bărbaților. Astfel, pentru cei ce doresc să impresioneze fetele, Oana i-a sfătuit să-și ia un job. Aceasta e într-adevar o vrăjitorie teribilă, căci nicio fată nu rezistă prea mult când vede fluturașul de salariu.

In final, Oana le-a dezvăluit tuturor vraja prin care pot câștiga la loto. Pentru asta, viitorii miliardari câștigători ai potului cel mare la loto nu trebuie decât să îndeplinească un ritual vrăjitoresc simplu: să-și cumpere bilet. Oana spune că această vrajă funcționează întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, căci numai cine cumpără bilet poate câștiga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s